dimarts, 21 de novembre de 2017


NORMATIVA BÀDMINTON ADAPTADA
- Com es pot fer punt? Quan colpeges el volant amb la raqueta i fa un bot dins del camp contrari i l’adversari no la torna. Si l’adversari l’envia a fora del camp.
- Que passa si el volant toca la línia? Que és vàlida i per tant és punt.
- Que passa si el volant toca la xarxa? Si és quan en el servei, és repeteix el servei. Si és quan està en joc és vàlid i l’hem de tornar.
- Quants intents tinc per fer el servei? Tenim dos oportunitats, sinó aconseguim que la pilota passi la xarxa i faci un bot al camp contrari serà punt de l’altre.
- Qui fa el servei? Farem un servei cada un i canviem.
- A quants punts és cada partit? a 11 punts.
- Que fem quan arribem a 11 punts? Anem al taulell on està penjada la graella de puntuació i apuntem el resultat. Hem de buscar el nostre nom a la part de l’esquerra i el nom de l’adversari a la part de dalt i apuntar el resultat. El primer número sempre serà el nostre i el segon número el de l’adversari. P.e: si jo he guanyat 11 i ell ha quedat a 5 punts, apuntaria 11-5.
- Contra qui juguem? El primer partit de cada classe serà a sorteig que el farà la mestra amb les targetes dels noms. Una vegada haguem jugat aquest partit i apuntat el resultat, podem jugar contra qualsevol que també hagi acabat i estigui esperant jugar contra algú. No es pot repetir mai l’adversari.
- Que fem si tenim algun dubte? Podem mirar aquest full per aclarir-ho i sinó li preguntem a la mestra. 
*servei = saque

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada